Персонал Ужгород: резюме та пошук співробітників в Ужгороді, працевлаштування та розміщення вакансій. Знайти співробітників в Ужгороді швидко, шукаю резюме в місті Ужгород.
Ви працюєте менеджером по підбору персоналу? Значить вам відомо, як складно знайти персонал в Ужгороді. Кого шукати - фахівців з мінімальним досвідом роботи або віддати перевагу фахівцям з відмінним резюме? Звертати увагу на резюме з низьким рівнем зарплати Або потрібен персонал в Ужгороді, але з високим окладом? Питань багато, тому ласкаво просимо на портал, орієнтований на пошук резюме і співробітників, а також розміщення вакансії в Ужгороді!
начальник виробництва ТОВ «СкайФуд Сервісес», с.Гора, Бориспілського району
Управління персоналом виробництва.
Контроль за роботою обладнання.
Контроль за дотриманням необхідних санітарно-гігієнічних норм.
Участь у внутрішніх аудитах в структурних підрозділах підприємства.
Участь у проведенні інвентаризацій.
Контроль за наявністю та використанням витратних матеріалів, списання .
Контроль за якістю сировини, яка використовується на виробництві.
Контроль за дотриманням персоналом вимог та норм по техніці безпеки та охороні праці.
Контроль за умовами зберігання та правилами відвантаження готової продукції споживачу.
начальник виробництва ТОВ «Роял Кейтерінг», с. Гора, Бориспільського району
Управління персоналом виробництва.
Контроль за роботою обладнання.
Контроль за дотриманням необхідних санітарно-гігієнічних норм.
Участь у внутрішніх аудитах в структурних підрозділах підприємства.
Участь у проведенні інвентаризацій.
Контроль за наявністю та використанням витратних матеріалів, списання .
Контроль за якістю сировини, яка використовується на виробництві.
Контроль за дотриманням персоналом вимог та норм по техніці безпеки та охороні праці.
Контроль за умовами зберігання та правилами відвантаження готової продукції споживачу.
інженер з якості ТОВ «МСІВВС Груп»
Підтримка та розвиток системи менеджменту якості (СМЯ):
- розробка, впровадження та дотримання вимог політик та процедур в області якості та харчової безпечності;
- проектування та документування процедур СМЯ;
- виконання обов’язків відповідального за документацію СМЯ на виробництві, актуалізація документації СМЯ;
- надання консультацій співробітникам підприємства щодо розробки документації СМЯ відповідно до вимог ДСТУ ISO 9001, ISO 22000, політик та корпоративних ініціатив в області якості та харчової безпечності.
Організація та забезпечення проведення внутрішніх аудитів, супроводження зовнішніх аудитів.
Планування та проведення внутрішніх аудитів в структурних підрозділах компанії.
Розробка корегувальних та попереджуючих заходів, контроль та аналіз виконання запланованих заходів.
Координація та підтримка роботи групи HACCP, забезпечення переглядів планів HACCP, оформлення документації HACCP.
Організація та координація внутрішніх інспекцій санітарно-гігієнічного стану виробництва, розробка та погодження графіків, планів та стандартних санітарних операційних процедур для цілей відповідного санітарного стану підприємства.
Організація та контроль за проведенням заходів з боротьби зі шкідниками на виробництві, проведення робіт з укладання договорів зі спеціалізованими (ліцензованими) організаціями на проведення робіт з дератизації, дезінсекції, контроль відповідності застосування підрядними організаціями матеріалів та обладнання для боротьби зі шкідниками, контроль своєчасності та повноту проведення робіт.
Організація та проведення тренінгів для співробітників всіх рівнів в т. ч. для відвідувачів та співробітників підрядних організацій щодо вимог політик та процедур в області забезпечення якості та харчової безпечності з метою підтримки та розвитку високого рівня компетентності та культури виробництва.
Взаємодія з контролюючими та іншими зовнішніми організаціями, які надають послуги з дослідження продукції за показниками якості та безпечності.
Організація та безпосередня участь у проведенні вхідного контролю сировини та матеріалів.
Оцінка показників якості готової продукції.
Управління невідповідною продукцією.
Підготовка супровідної документації що засвідчує якість на готову продукцію.
Завідуюча виробництвом Підприємство «Переяслав – Хмельницький Агрокоопвиробник».
Організація виробництва.
Облік робочого часу персоналу.
Координація роботи з постачальниками плодоовочевої продукції.
Контроль якості сировини та витратних матеріалів.
Облік витрат сировини та матеріалів на виробництві.
Контроль за санітарним станом на виробництві.
Контроль за якістю виробленої продукції
Технік-технолог, майстер кондитерського цеху, інженер-технолог. ВАТ «Переяслав –Хмельницький хлібозавод»
Організація роботи співробітників цеху
Замовлення і приймання сировини
Контроль якості готової продукції
Контроль виконання замовлення та своєчасного відвантаження готової продукції
Контроль за дотриманням санітарних норм та правил на виробництві