Персонал Ужгород: резюме та пошук співробітників в Ужгороді, працевлаштування та розміщення вакансій. Знайти співробітників в Ужгороді швидко, шукаю резюме в місті Ужгород.

Ви працюєте менеджером по підбору персоналу? Значить вам відомо, як складно знайти персонал в Ужгороді. Кого шукати - фахівців з мінімальним досвідом роботи або віддати перевагу фахівцям з відмінним резюме? Звертати увагу на резюме з низьким рівнем зарплати Або потрібен персонал в Ужгороді, але з високим окладом? Питань багато, тому ласкаво просимо на портал, орієнтований на пошук резюме і співробітників, а також розміщення вакансії в Ужгороді!

Резюме: Шеф-кухар (Ужгород)

  • Дата додавання:
  • Зарплата:
  • Місто: Ужгород
  • Досвід роботи: 0 рок. міc.
  • Графік роботи: полный рабочий день
  • Стать: мужской

Досвід роботи

    <p><strong>FRAU ROSA [</strong><strong>Кухар-універсал</strong><strong>]</strong></p>
    <p>[12.02.2016] — [20.04.2018]</p>
    <p>Почав свій шлях з горячого процесу , потім вирішив пізнати всі грані кухні , працював на грилі , закусках , та десертах . Переміг у конкурсі «кращий кухар» , та отримав грошову мотивацію від ресторану. </p>
    <p><strong><br /></strong></p>
    <p><strong>BIANCORA</strong><strong> [</strong><strong>Кухар горячого процесу</strong><strong>]</strong></p>
    <p>[02.05.2018] — [12.06.2019]</p>
    <p>В цьому ресторані я відпрацював швидкість , а також якість подачі страв . Навчився працювати з різноманітними делікатесами . Освоїв техніки су-від , компресація та ферментація . </p>
    <p><strong><br /></strong></p>
    <p><strong>BLANKE</strong><strong> [Кухар-універсал , су-шев]</strong></p>
    <p>[20.06.2019] — [16.05.2020]</p>
    <p>Я отримав досвід в роботі з буйволиною молочною продукцією : моцарела , буратта , рікотта , страчателла , качотта . Створив авторське меню на основі цих продуктів . </p>
    <p><strong><br /></strong></p>
    <p><strong>ДЕРГАЧЕВ </strong><strong>[</strong><strong>Су-шеф</strong><strong>]</strong></p>
    <p>[22.05.2020] — [05.06.2021] </p>
    <p>В данному закладі я подавав страви «зі двора на стіл». У власників ресторану була власна ферма з виробництва м’яса та молочних продуктів . Створювали сезонні блюда та оновлювали меню кожні 3 місяці . </p>
    <p><strong><br /></strong></p>
    <p><strong>Участь у «МайстерШеф»</strong></p>
    <p>[09.06.2021] – [28.08.2021]</p>
    <p>З часів навчання планував прийти на МайстерШеф . Отримав масу досвіду , емоцій , професійного розвитку , творчого натхнення та віру в себе. Закінчив проект суперфіналістом та з ціллю стати шефом на кухні та лідером у колективі . </p>
    <p><strong><br /></strong></p>
    <p><strong>BIOLOGIST</strong> <strong>«Шеф-кухар»</strong></p>
    <p>[02.10.2021] – [2022]</p>
    <p>В данному ресторані я запустив концепцію сучасної української кухні з локальними продуктами . Також ми співпрацюємо з українськими фермами та м’ясокомбінатами . </p>

    Відкрити контакти

    Подивіться схожі вакансії на порталі Jobs.ua

    Або подивіться резюме на порталі Jobs.ua








    Jobs.ua рекомендує переглянути: