Персонал Ужгород: резюме та пошук співробітників в Ужгороді, працевлаштування та розміщення вакансій. Знайти співробітників в Ужгороді швидко, шукаю резюме в місті Ужгород.
Ви працюєте менеджером по підбору персоналу? Значить вам відомо, як складно знайти персонал в Ужгороді. Кого шукати - фахівців з мінімальним досвідом роботи або віддати перевагу фахівцям з відмінним резюме? Звертати увагу на резюме з низьким рівнем зарплати Або потрібен персонал в Ужгороді, але з високим окладом? Питань багато, тому ласкаво просимо на портал, орієнтований на пошук резюме і співробітників, а також розміщення вакансії в Ужгороді!
<p><strong>Досвід роботи:</strong></p>
<p><br /></p>
<p>ТОВ " Київська бісквітна фабрика "</p>
<p>Інженер - технолог</p>
<p>- Організація виробничого процесу;</p>
<p>- Контроль якості готової продукції (органолептичні та фізико - хімічні показники ) на всіх етапах виробництва ;</p>
<p>- Контроль якості сировини;</p>
<p>- Розробка нового асортименту продукції;</p>
<p>- Щоденний облік готової сировини та контроль списання сировини;</p>
<p>- Проведення планових інвентаризацій готової продукції та сировині;</p>
<p>- Активна участь у провадженні стандартів НАССР на виробництві;</p>
<p>- Навчання працівників фабрики , та контроль дотримання стандартів НАССР;</p>
<p>- Ведення документації НАССР : відстеження продукції та верифікація виробничих процесів.</p>
<p><br /></p>
<p>11.09.15-09.16 м. Київ</p>
<p>ТОВ " ФОЗЗІ - ФУД " ( магазин " Le Silpo" )</p>
<p>Касир торгового залу</p>
<p>- Прийняття , облік та зберігання готівки;</p>
<p>- Розрахунок та обслуговування клієнтів;</p>
<p>- Контроль маркування та ваги продукції;</p>
<p>- Вирішення конфліктних ситуацій;</p>
<p>- Навчання нових співробітників.</p>
<p><br /></p>
<p>13.05.15-23.06.15 м. Київ</p>
<p>ТОВ " ЧІКЕН КИЇВ " ( ресторан "Крила " )</p>
<p>Член бригади ресторану</p>
<p>- Розрахунок відвідувачів ;</p>
<p>- Прийняття , облік та зберігання готівки;</p>
<p>- Приготування напівфабрикатів;</p>
<p>- Дотримання чистоти та порядку на робочому місці ;</p>
<p>- Контроль дотримання технології приготування продукції та якості товару.</p>
<p><br /></p>
<p> <strong>Освіта :</strong></p>
<p><br /></p>
<p>З 01.09.2015 - 31.06. 16 </p>
<p>Національний університет харчових технологій </p>
<p>Навчально науковий інститут економіки і управління </p>
<p>Спеціаліст " Економіка підприємства "</p>
<p><br /></p>
<p>З 01.09.15</p>
<p>Національний університет харчових технологій </p>
<p>Факультет м'со - молочних та парфумерно - косметичних продуктів</p>
<p>Магістр " Технологія жирів та жирозамінників "</p>
<p><br /></p>
<p>01.09.13 - 13.06.15</p>
<p>Національний університет харчових технологій </p>
<p>Факультет м'со - молочних та парфумерно - косметичних продуктів</p>
<p>Бакалавр " Технологія жирів та жирозамінників "</p>
<p><br /></p>
<p>01.09.2009 - 04.03.2013</p>
<p>Вінницький коледж Національного університету харчових технологій </p>
<p>Факультет "Харчові технології"</p>
<p>Спеціальність " Виробництво жирів та жирозамінників " та "Лаборант хіміко - бактеріологічного аналізу "</p>
<p><br /></p>
<p>01.09.2000 - 21.06.2009</p>
<p>Вінницька обл.</p>
<p>Жмеринський р-н, с. Рів</p>
<p>Загальноосвітня школа 1-2 ст</p>
<p><br /></p>
<p>Інше: </p>
<p>Маю патент UA 112217 U на корисну модель :Спосіб приготування ферментативної обробки м'ятки насіння ріпаку </p>
<p>Приймала участь у конференціях з наступної проблематики:</p>
<p> - Обробка насіння ріпаку з використанням ферментних препаратів комплексної дії.</p>
<p> - Удосконалення технології вилучення олії із насіння ріпаку пресовим методом.</p>
<p><br /></p>
<p>Курси :</p>
<p>2011 -2012 рр.</p>
<p>Оператор комп`ютерного набору </p>
<p>Професійні навички та знання:</p>
<p>Впевнений користувач ПК : MS Office ( Excel, Word )</p>
<p>Знання мов : Українська.</p>
<p><br /></p>
<p>Додатково : Наявність посвідчення водія категорії В.</p>
<p>Особисті якості: Орієнтованість на результат, швидка адаптація до нового , гарні комунікативні навички.</p>